Enkel staafmat hekwerk
Stijlvol en functioneel

Met een enkel staafmat (3D) hekwerk van Timbersteel Hekwerken kunt u op een mooie en functionele manier uw terrein afschermen tegen ongewenste bezoekers. Het enkel staafmat hekwerk bestaat uit horizontaal en verticaal aan elkaar gelaste stalen staven. Door de geringe afstand tussen de gelaste stalen draden is een enkel staafmat moeilijk te beklimmen, dit werkt dan ook inbraak vertragend. Daarnaast wordt dit type hekwerk vaak gebruikt om begroeiing, zoals hedera/klimop vast te zetten en te begeleiden. Enkel staafmat (3D) hekwerk wordt toegepast bij zowel openbare gebouwen als particuliere woningen. Een groen gecoate variant valt mooi weg in een groene bosrijke omgeving. Daarom wordt enkel staafmat vaak door hoveniersbedrijven toegepast.Waarom kiezen voor een enkelstaafmat hekwerk?

  • Veiligheid: het enkel staafmat (3D) hekwerk is moeilijk te beklimmen door de kleine afstand tussen de gelaste staven. Dit houdt inbrekers tegen.

  • Veelzijdigheid: Dit hekwerk leent zich ook uitstekend voor de begeleiding van klimplanten.

  • Weersbestendigheid: Door de coating en de verzinking is het hekwerk beschermt tegen weersinvloeden en zal niet gaan roesten of verkleuren.

  • Uitstraling: Het hekwerk heeft een strakke en moderne uitstraling, wat een verzorgde en nette indruk geeft.

Enkele draaipoort of dubbele draaipoort?

Bij kleine doorgangen die afgesloten dienen te worden is een enkele draaipoort met dubbelstaafmat vulling een goede optie. Bij grotere openingen, zoals in- en uitritten is een dubbele draaipoort met dubbelstaafmat vulling aan te bevelen. Wanneer er geen ruimte is voor de openslaande vleugels van een draaipoort is een vrijdragende schuifpoort met dubbelstaafmat vulling een verstandige keuze. Alle poorten kunnen wij voorzien van een elektrische poortaandrijving. Het enkel staafmat hekwerk kunnen wij leveren in een gecoate uitvoering. U kunt hierbij vervolgens kiezen uit een ronde paal of een koker paal.


Meer informatie over enkel staafmat hekwerken

Bovenstaand ziet u de mogelijkheden van TIMBERSTEEL Hekwerken. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van een geschikt enkel staafmat hekwerk. Bent u op zoek naar een ander sterk en goed hekwerk om uw terrein af te bakenen? Dan is een dubbelstaafmat hekwerk een functionele oplossing.