Barricade hekwerk
Stijlvol en functioneel

Een barricade hekwerk van timbersteel hekwerken is een mooie manier om uw terrein eenvoudig af te schermen tegen ongewenst in- en uitrijden van voertuigen. Deze vorm van terreinbeveiliging, ook wel doorrij beveiliging genoemd, wordt vaak toegepast bij autobedrijven, industrieterreinen en bij parkeervoorzieningen.

Ongewenst in- en uitrijden niet mogelijk

Doordat de palen een kleine hart op hart afstand hebben van 150 cm is ongewenst in- en uitrijden niet mogelijk. Tevens wordt ramkraken tot een minimum beperkt. Op of door de palen wordt een buis bevestigd, wat er voor zorgt dat het geheel er netjes uitziet en de palen niet verwijderd kunnen worden. Bij in- en uitritten kan een lage barricade schuifpoort toegepast worden, desgewenst voorzien van een elektrische poortaandrijving.


Leverbaar in verschillende varianten

Het barricade hekwerk / doorrij beveiliging is leverbaar in een verzinkte en in een gecoate uitvoering. U kunt bij dit type terreinafbakening kiezen uit een ronde paal of een koker paal.


Meer informatie over barricade hekwerk

Staat het door u gewenste type niet op deze pagina, of heeft u verder vragen over barricade hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Bent u op zoek naar een ander sterk en goed hekwerk om uw terrein af te bakenen? Dan is een dubbelstaafmat hekwerk een functionele oplossing.