Plantsoenhekwerk
Stijlvol en functioneel

Een plantsoenhekwerk van timbersteel hekwerken zorgt ervoor dat uw border netjes blijft! Met een plantsoenhekwerk wordt op een stijlvolle manier een bloemperk/plantsoen gemarkeerd. Door het plaatsen van een plantsoenhekwerk behoort het parkeren/rijden van voertuigen in bloemperken/plantsoenen tot het verleden. Het gebruiken van ongewenste sluiproutes door fietsers/voetgangers wordt door het plaatsen van een plantsoenhekwerk tevens bemoeilijkt.

Minder overlast

Ook wordt de overlast van bijvoorbeeld scooters in parken/speeltuinen simpelweg gereduceerd door het toepassen van een plantsoenhekwerk. Bij dit type terreinafscheiding wordt op de palen een doorvoerkop geplaatst, waardoor vervolgens een stalen bovenbuis wordt geschoven. Hierdoor vormt het geheel een stevig frame en wordt het verwijderen van de palen uitgesloten. Om grote doorgangen solide af te sluiten kan er een lage barricade schuifpoort worden geleverd, indien nodig voorzien van een elektrische poortaandrijving.


Verschillende uitvoeringen van plantsoenhekwerk

Het plantsoenhekwerk is leverbaar in een verzinkte en in een gecoate uitvoering. Bij het plantsoenhekwerk wordt standaard gebruik gemaakt van een ronde paal.


Wilt u meer weten over plantsoenhekwerk?

Bovenstaand ziet u de mogelijkheden van timbersteel hekwerken. Staat het door u gewenste type hekwerk er niet tussen, of heeft u verder vragen over bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk? Wilt u bijvoorbeeld een schuifpoort kopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.