Gaashekwerk
Stijlvol en functioneel

timbersteel hekwerken is een specialist in het leveren en monteren van gaashekwerk. Een gaashekwerk is een voordelige en onopvallende manier om uw terreingrenzen aan te geven. Bij een gaashekwerk wordt er gebruik gemaakt van geplastificeerd harmonicagaas, welke wordt opgespannen en wordt bevestigd aan spandraden. Gaashekwerk is uitermate geschikt voor het omheinen van bijvoorbeeld een bouwplaats of het afrasteren van uw dierenweide.

Harmonica gaashek: geschikt voor diverse toepassingen

Het harmonica gaashekwerk is in diverse diktes en maaswijdtes te leveren, waardoor het voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. De combinatie van gaashekwerk met een windbreekgaas/winddoek zorgt er voor dat het zicht wordt belemmerd en de privacy gewaarborgd blijft. Bij een gaashekwerk kunt u optioneel ervoor kiezen om de palen hart op hart dichter op elkaar te plaatsen zodat er een nog stevigere constructie ontstaat en inbraakpogingen tot het verleden behoren. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van afstandhouders voor schrikdraad wordt voorkomen dat schapen/herten tegen het hekwerk aan gaan schuren. Bij veel nieuwbouwwijken wordt gaashekwerk in combinatie met klimbeplanting aangebracht, dit om snel een groen karakter te geven aan de omgeving.


Dé poort voor kleine openingen

Bij kleine openingen kan een enkele draaipoort met gaasmatvulling toegepast worden. Bij grote doorgangen en in- en uitritten kan een dubbele draaipoort met gaasmatvulling of een vrijdragende schuifpoort met gaasmatvulling een oplossing bieden, indien nodig voorzien van een elektrische poortaandrijving.


Diverse uitvoeringen (verzinkt of gecoat)

Het gaashekwerk is leverbaar in een verzinkte en in een gecoate uitvoering. Desgewenst kunt u het geheel laten voorzien van extra overklimbeveiliging m.b.v. puntdraden. Bij het gaashekwerk wordt standaard een ronde paal gebruikt.


Bekijk de mogelijkheden

Hierboven ziet u de mogelijkheden. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen over een hekwerk? Bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.