Sierhekwerk
Stijlvol en functioneel

Een andere specialiteit van timbersteel hekwerken is sierhekwerk. Een sierhekwerk is een vorm van terreinbeveiliging/erfafscheiding en laat zien dat een hekwerk er ook mooi uit kan zien! Door de verschillende mogelijkheden qua invulling is een timbersteel sierhekwerk breed toepasbaar. Denk hierbij aan een strak/modern sierhekwerk of juist aan een hekwerk met een landelijke/klassieke uitstraling. Het sierhekwerk en de sierpoorten kunnen wij op verschillende manieren leveren. Onderstaand ziet u enkele mogelijkheden.

Uitstraling van een sierhekwerk


De uitstraling en invulling van een sierhekwerk wordt altijd in overleg met de opdrachtgever samengesteld en naar wens geproduceerd. Dit is immers maatwerk! Een sierhekwerk wordt altijd verzinkt om roestvorming tegen te gaan. Vervolgens wordt het sierhekwerk in een RAL kleur naar keuze gepoedercoat.


Sierpoorten

Natuurlijk zijn er ook diverse sierpoorten te verkrijgen. Voor kleine openingen die afgesloten moeten kunnen worden, is het handig om een enkele sierpoort toe te passen. Bij grotere doorgangen, zoals bij in- en uitritten wordt een dubbele sierpoort geadviseerd. Een andere veelgebruikte oplossing bij grote doorgangen is een vrijdragende sier schuifpoort. Een combinatie met een elektrische poortaandrijving van timbersteel hekwerken maakt het geheel een stuk gebruiksvriendelijker.


Timbersteel, uw leverancier voor sierhekwerken

Staat het door u gewenste type hekwerk er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.


Heeft u ook interesse in een dubbelstaafmat hekwerk, schuifpoort of hout beton schutting? Bekijk dan ons assortiment.