Hout beton schutting


hout beton schuttingen van Grenen, douglas of hardhout

Met een hout betonschutting kunt u op een mooie manier meer rust en privacy in uw tuin creëren. Met een hoge hout beton schutting schermt u uw tuin af voor nieuwsgierige ogen en vergroot u uw leefomgeving. Door de tuin bij de woning te betrekken, creëert u een gezellige buitenkamer waar kinderen en huisdieren veilig kunnen verblijven. Wij leveren zwart gespoten schuttingen, douglas schuttingen, hardhouten schuttingen, grenen schuttingen en red class schuttingen. Onderstaand vindt u onze hout beton schuttingen en tuinschermen.

Staat de door u gewenste hout beton schutting er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!


Hout beton schutting kopen?

In ons assortiment hout beton schuttingen kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden, elk met zijn eigen karakter en eigenschappen. Wij hebben alleen de gladde betonpalen in het assortiment. De gladde betonpalen hebben een diamantkop. U kiezen uit grijs of antraciet beton. Ook is er een sleufpalen systeem, hierbij kunt u wederom kiezen uit grijs of antraciet beton. De betonnen onderplaten die tussen de palen worden gemonteerd zijn ook grijs of antraciet van kleur.


Kies het gewenste tuinscherm

Als u een keuze heeft gemaakt voor het betonsysteem, kunt u vervolgens kiezen uit verschillende types tuinschermen. Een 21 planks geïmpregneerd grenen scherm is een veel voorkomend type, evenals een 21 planks zwart gespoten scherm. Doordat de planken dicht op elkaar zijn geplaatst ontstaat er meteen privacy in uw tuin. Een 21 planks douglas scherm wordt gemaakt van douglas hout en is tevens een veel voorkomend houtsoort. Hardhouten schermen kunnen worden geplaatst voor situaties waar een langere levensduur is gewenst. Om een wat meer open karakter aan uw tuin te geven is het een optie om af en toe een gaaspaneel te plaatsen of een trellis scherm toe te passen.


Hoogteverschillen in uw tuin?
Wanneer er grotere hoogteverschillen tussen tuinen aanwezig zijn, kunt u kiezen voor een hout beton schutting met dubbelzijdig rotsmotief, romeinsmotief, leisteenmotief of rabatmotief onderplaten. Hierboven wordt dan een scherm met een hoogte van 150 cm geplaatst. Staat de door u gewenste hout beton schutting er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!


Heeft u ook interesse in een dubbelstaafmat hekwerk? Bekijk dan ons assortiment.


Duurzame en stevige hout beton schuttingen

Bent u op zoek naar een duurzame en stevige schutting? Kies dan voor een schutting van zowel hout als beton. Bij timbersteel treft u grenen, red class, douglas en hardhout hout beton schuttingen aan. Stel uw grenen of antraciet schutting geheel naar wens samen.


Heeft u interesse in de prijs van een volledig op maat samengestelde hout beton schutting? Vraag dan gelijk een offerte aan, via de button 'Offerte aanvragen' rechtsboven op deze pagina.


Hout beton schutting van uitstekende kwaliteit

Wenst u een uitstekende kwaliteit hout beton schutting voor een scherp montagetarief? Dan bent u bij timbersteel aan het juiste adres. Wij stellen een nette en deskundige montage van uw hout beton schutting als doel. Ook bij grote projecten zorgen we voor een snelle en eenvoudige montage. timbersteel biedt een veelzijdig aanbod van schuttingen, hekwerken, schuifpoorten, omheiningen en afrasteringen.