Hout beton schutting


Grenen, douglas of hardhout hout beton schuttingen

Met een hout betonschutting kunt u op een mooie manier meer rust en privacy in uw tuin creëren. Met een hoge hout beton schutting schermt u uw tuin af voor nieuwsgierige ogen en vergroot u uw leefomgeving. Door de tuin bij de woning te betrekken, creëert u een gezellige buitenkamer waar kinderen en huisdieren veilig kunnen verblijven. Wij leveren douglas schuttingen, hardhouten schutting en grenen schuttingen. Onderstaand vindt u onze hout beton schuttingen en tuinschermen. Staat de door u gewenste hout beton schutting er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Hout beton schutting kopen?


In ons assortiment hout beton schuttingen kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden, elk met zijn eigen karakter en eigenschappen. Wij hebben alleen de gladde betonpalen in het assortiment. De gladde betonpalen hebben een diamantkop. U kiezen uit grijs of antraciet beton. Ook is er een sleufpalen systeem, hierbij kunt u wederom kiezen uit grijs of antraciet beton. De betonnen onderplaten die tussen de palen worden gemonteerd zijn ook grijs of antraciet van kleur.


Kies het gewenste tuinscherm


Als u een keuze heeft gemaakt voor het betonsysteem, kunt u vervolgens kiezen uit verschillende types tuinschermen. Een 19 planks geïmpregneerd grenen scherm is een veel voorkomend type, evenals een 19 planks geïmpregneerd vuren scherm. Doordat de planken dicht op elkaar zijn geplaatst ontstaat er meteen privacy in uw tuin. Een 19 planks douglas scherm wordt gemaakt van douglas hout en is tevens een veel voorkomend houtsoort. Hardhout schermen kunnen worden geplaatst voor situaties waar een langere levensduur is gewenst.Om een wat meer open karakter aan uw tuin te geven is het een optie om af en toe een gaaspaneel te plaatsen of een trellis scherm toe te passen.


Wanneer er grotere hoogteverschillen tussen tuinen aanwezig zijn, kunt u kiezen voor een hout beton schutting met dubbelzijdig rotsmotief / romeinsmotief / leisteenmotief / rabatmotief onderplaten. Hierboven wordt dan een scherm met een hoogte van 150 cm geplaatst.Staat de door u gewenste hout beton schutting er niet tussen, of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!


Heeft u ook interesse in een dubbelstaafmat hekwerk of hout beton schutting? Bekijk dan ons assortiment.