timbersteel

Hekwerken • Schuttingen • Poorten • Omheiningen

Uitmuntende kwaliteit

Tegen een scherp montagetarief

timbersteel is uitgegroeid tot 1 van de specialisten in deze specifieke branche. Het standpunt om kwaliteit te leveren voor een eerlijk tarief hebben wij ondanks de stabiele groei die wij hebben meegemaakt nog steeds. Dat blijft ook onze uitgangspositie. Wij vinden het belangrijk dat het hekwerk netjes en deskundig wordt gemonteerd. Wij zijn dan ook continu bezig met het opleiden van onze eigen monteurs. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de gereedschappen en machines, omdat wij weten dat zonder goed gereedschap een monteur zijn werk niet goed kan uitvoeren.

Wij staan voor u klaar

Zowel voor de particulier als de zakelijke markt

Na enkele jaren gemonteerd te hebben voor andere hekwerk bedrijven en het opdoen van de nodige praktijkervaring is Herman Dijkhuizen begin 2007 zijn eigen bedrijf gestart. In de beginfase van de eigen onderneming waren de bezigheden vooral het monteren van diverse stalen hekwerken voor andere hekwerk bedrijven. De werkwijze van timbersteel om kwaliteit te leveren tegen een scherp montagetarief spreekt veel bedrijven/relaties aan. Door het groeien van het aantal opdrachtgevers en de steeds voller rakende planning zijn er in de loop van 2008 extra montage medewerkers aangenomen. Hiermee kon timbersteel in de toenemende vraag voorzien.

Onze palenrammer

Kostenbesparend

timbersteel heeft een radiografisch bestuurbare palenrammer ontwikkeld, hiermee kunnen wij eenvoudig grotere projecten snel monteren. Hiermee worden de kosten van een extra monteur op een project bespaard en wordt de doorlooptijd aanzienlijk korter.