Leunhekwerk
Stijlvol en functioneel

Wilt u op een eenvoudige manier een grens aangeven? Dan is een leunhekwerk van timbersteel hekwerken een oplossing! Met een leunhekwerk kunt u op een simpele manier bijvoorbeeld een loop/fietsroute aangeven. Door het plaatsen van een leunhekwerk is het dan ook goed mogelijk om voetgangers of fietsers te begeleiden en hiermee onveilige situaties te voorkomen.

Leunhekwerk als solide basis

Bij fietsenstallingen wordt geregeld een leunhekwerk toegepast om fietsen te stallen. Bij deze hekwerken wordt op de staanders een doorvoerkop geplaatst, waardoor vervolgens een stalen bovenbuis wordt geschoven, zodat het geheel een stevige constructie vormt. Wanneer u een reclamebord wilt ophangen kan een leunhekwerk als solide basis worden gebruikt. Leunhekwerk wordt ook veelvuldig gebruikt als sportparkhekwerk om sportwedstrijden in goede banen te kunnen leiden en sporters en toeschouwers gemakkelijk uit elkaar te houden. Het leunhekwerk is leverbaar in een verzinkte en in een gecoate uitvoering. Bij het leunhekwerk wordt standaard gebruik gemaakt van een ronde staander.


Mogelijkheden van leunhekwerk

Bovenstaand ziet u de mogelijkheden. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen over bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk? Wilt u bijvoorbeeld een schuifpoort kopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.