​​​​​​​Schuifpoort

Stijlvolle en functionele schuifpoort

Met een schuifpoort van timbersteel hekwerken krijgt uw doorgang een stijlvolle, functionele en betrouwbare afsluiting. Dit geldt voor schuifpoorten die intensief worden gebruikt. Maar ook voor schuifpoorten die een paar keer per jaar worden geopend. Of het nu gaat om een lage, kleine schuifpoort of om een grote, hoge schuifpoort, timbersteel hekwerken is uw leverancier! Onderstaand ziet u de mogelijkheden. Heeft u al ideeën voor een schuifpoort, maar staat het door u gewenste type er niet tussen? Of heeft u verder vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken met u de mogelijkheden.

Schuifpoort van hoge kwaliteit staal en aluminium

Wilt u een schuifpoort laten plaatsen om de doorgang naar uw bedrijf of luxe woning te voorzien van een betrouwbare afsluiting? Een schuifpoort is ideaal om de brede doorgang af te grendelen. Timbersteel levert naast standaard schuifpoorten ook maatwerk schuifpoorten. U heeft de keuze uit onder meer een dubbelstaafmat DSM gecoat of een schuifpoort met ronde spijlen. Wij bieden ook een assortiment aan van schuifpoorten met rechte liggers of doorstekende spijlen. Deze verschillende soorten stalen schuifpoorten zijn beschikbaar in meerdere breedtes: tot 7 meter, 9 meter, 11 meter en 12 meter breedte.


Elektrische schuifpoort

Bij de keuze voor een nieuwe schuifpoort kunt u ook denken aan een elektrische schuifpoort. Comfortabel, aangezien u uw auto of de deur niet meer uit hoeft om de poort te openen. Een elektrische schuifpoort is ideaal als u uw woning dagelijks verlaat. Een schuifpoort met elektrische uitvoering wordt voorzien van een schuifpoort motor. Deze betrouwbare poortopener draagt zorg voor een snelle openingstijd. Wij van timbersteel bieden een uitmuntende kwaliteit tegen een scherp montagetarief. We hechten dan ook veel belang aan een nette en deskundige montage van uw stalen (elektrische) schuifpoort.


Schuifpoort prijs

De prijs voor een schuifpoort is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kunt u optioneel kiezen voor een poort die bevestigd is op een prefab betonfundatie. Ook behoort een oploopwiel, kindveilig slot en elektrische poortaandrijving tot de opties die van invloed zijn op de totaalprijs van het schuifhek, zoals de schuifpoort soms ook wordt genoemd. Bent u geïnteresseerd in de prijs van een compleet naar wens samengestelde stalen schuifpoort? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen, bereikbaar via de knop 'Offerte aanvragen' rechtsboven op deze pagina.