Houtlook poorten
Verzinkt of gecoat

Met een dubbele houtlook poort van TIMBERSTEEL Hekwerken krijgt uw doorgang een stijlvolle en functionele afsluiting. Onderstaand vindt u onze houtlook poorten.

Kenmerkend voor onze houtlook draaipoorten is het gebruiksvriendelijke karakter. De poorten kunnen eenvoudig worden geopend m.b.v. een aluminium deurkruk. De poort kan op slot worden gezet d.m.v. een europrofielcilinder, welke standaard wordt geleverd met 3 bijpassende sleutels. Het toepassen van een paniekslot, mechanisch codeslot of een elektrisch slot behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er een deurkruk worden geplaatst die moeilijk voor kinderen te openen is.


Kortom, wij hebben voor elke toepassing een geschikt slot! De draaiende gedeeltes van een dubbele houtlook poort, ook wel poortvleugels genoemd, worden gemaakt van een gelast stalen kokerframe. De poortdelen worden aan zware nastelbare scharnieren afgehangen aan de poortpalen. De poortpalen zijn gefabriceerd van stalen koker 80 x 80 mm of groter. De maat van de koker poortpalen worden bepaald aan de hand van de afmeting en het gewicht van de poortvleugels. Wanneer een dubbele poort vaak geopend dient te worden is elektrische poortaandrijving van TIMBERSTEEL Hekwerken een goede keuze.


De houtlook poorten worden verzinkt en gecoat geleverd. Qua kleur zijn er talloze mogelijkheden, hierdoor kan van uw poort een echte eyecatcher worden gemaakt. Hierboven ziet u de mogelijkheden. Staat het door u gewenste type er niet tussen, of heeft u verder vragen over bijvoorbeeld een schuifpoort? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.