Schuttingdeuren
Grenen, RED CLASS WOOD, douglas of hardhout

Met een schuttingdeur van timbersteel hekwerken krijgt uw doorgang een stijlvolle en functionele afsluiting. Onderstaand vindt u onze schuttingdeuren.

Kenmerkend voor onze schuttingdeuren is het gebruiksgemak. De deuren kunnen eenvoudig worden geopend m.b.v. een deurkruk. De schuttingdeur is voorzien van een RVS slot en kan op slot worden gezet d.m.v. een europrofielcilinder, welke standaard wordt geleverd met 3 bijpassende sleutels.


De schuttingdeuren hebben een verzinkt stalen kokerframe. Om dit stalen frame worden de schuttingplanken gemonteerd. Aan dit stalen frame zijn tevens lippen gelast waar de scharnierbouten in passen (hengen). Met verstelbare hengen worden de deuren afgehangen aan scharnierduimen. De scharnierduimen worden bevestigd op een bijpassend houten deurkozijn.


De deuren worden voorzien van schuttingplanken. Deze planken zijn van grenen, red class wood, douglas of hardhout.


Hierboven ziet u de mogelijkheden. Staat de door u gewenste deur er niet tussen, of heeft u verder vragen over bijvoorbeeld een schuifpoort? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.